fbpx

Meny

Bild på Tack för 2019 meddelande på hemsidan

Hjärtligt tack till alla er som stöttat oss det gångna året!

Varmt tack för ert engagemang för människor i utsatthet!

Idag på Alla Hjärtans dag vill vi passa på att tacka alla människor som stöttat Uppsala Stadsmissions verksamhet under det senaste året. Era bidrag – oavsett om det handlar om monetära gåvor, donerade eller rabatterade tjänster och produkter, egna initiativ och volontärinsatser – hjälper alla till att bygga det varmare och mänskligare Uppsala som vi dagligen arbetar för att skapa. 

Under 2019 hade vi kontakt med närmare 300 st olika företag, organisationer, föreningar och församlingar som på olika sätt stöttat oss och våra verksamheter. Vi ser också med glädje att allt fler vill engagera sig i det vi gör.

Det senaste tillskottet bland våra Stödorganisationer är Druid-Orden i Uppsala som i februari donerade pengar till Uppsala Stadsmission. Ingemar Backman, företrädare av Uppsala-logen Samain inom Svenska Druid-Orden, berättar:

– Vi stöttar Uppsala Stadsmissions verksamhet för samhället mest utsatta medborgare, i synnerhet socialt och ekonomiskt utsatta barnfamiljer samt kvinnor som upplever hot och våld i nära relationer.

Vill du vara med och göra mer för människor i utsatthet i Uppsala? Under avsnittet Ge Stöd på hemsidan kan du läsa om de olika sätt som finns för att stötta vår verksamhet. Vill du engagera ditt företag eller din organisation, förening eller församling? Läs mer om vad det innebär och de olika alternativ som finns under avsnittet Bli stödföretag.