Hyr Mikaelskyrkan

 

Uppsala Stadsmission förvaltar Mikaelskyrkan som ligger på Skolgatan 26. Den ligger inom gångavstånd både från gågatan och från Stationen, och busshållplats finns precis utanför. Med sin vackra träinteriör och fantastiska akustik passar den för många typer av arrangemang.

Du är välkommen att hyra Mikaelskyrkan för konserter, körövningar, gudstjänster eller liknande. Du kan själv se när kyrkan är ledig på schemat nedan, kontakta oss om du vill boka.

Kyrksalen rymmer 150 gäster och är utrustad med kapprum, toalett och sakristia. Det finns en orgel av märket Grönlund samt ett piano i lokalen, båda är fria att använda för den som bokar. Ange vid bokningen om ni kommer att behöva använda orgeln då detta kräver nyckel till läktaren också.

Ingen ljudanläggning finns i lokalen.

Priser

Halvdag (upp till 5 timmar): 1 800 kr

Heldag: 3 000 kr

 

 

Kontakt

Vid förfrågan om att hyra, kontakta

Lisa Pettersson

Volontärsamordnare

TEL: 070-358 56 54

Skicka meddelande

Hyresregler

 

  • Kyrkan får inte användas till förrättningar såsom bröllop, dop eller vigslar, vi hänvisar istället till bokningen på Uppsala pastorat: 018-430 35 35 eller e-post: uppsalabokning@svenskakyrkan.se
  • Samtliga hyresgäster som hyr lokalen måste ha en genomgång av lokalen och brandregler för att få tillåtelse att hyra kyrkan.
  • Därför ska bokning ske minst 4 veckor innan för förstagångshyrare för att vi ska kunna garantera att hinna med en brandgenomgång.
  • Då intäkterna från uthyrningar går direkt in i vår verksamhet för att stötta personer i hemlöshet och andra utsatta situationer är priserna inte förhandlingsbara.
  • Om du vill hyra varje vecka, kontakta oss för vidare bokning och pris.
  • Alla arrangemang i lokalen ska vara helt drogfria.
  • Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till arrangemang som går emot vår värdegrund.