Sprid julfrid

 

I Uppsala finns det många människor som känner sig ensamma och många familjer som lever i utsatthet. Det finns många som måste be om hjälp innan de kan ställa mat på bordet. Det finns människor som inte har ett hem. De är i stort behov av stöd.

Vi räcker ut en hand till dem som behöver det. Vi bjuder in människor som lever i ensamhet och utanförskap till julfirande med julbord och julklappar. Vi erbjuder mat, gemenskap och värme, möjlighet till dusch och varma kläder.

Ditt företag kan vara med.

 

Ge en julgåva som ger fler i Uppsala en god jul med värme, trygghet och gemenskap.

Julgåva - Värme

Från 25 000 kr

Vi erbjuder mat, gemenskap och värme och möjlighet till dusch och varma kläder. Vi bemöter varje människa utifrån sina olika behov.

När ni ger en gåva på 25 000 kr får ni

Tackkort och mailsignatur för att visa ert stöd

Bli vänföretag till Uppsala Stadsmission

Julgåva - Trygghet

Från 50 000 kr

Vi ger stöd genom enskilda samtal och vid kontakter med närstående, handläggare, socialtjänst och myndigheter. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv och känna tillhörighet i samhället.

Vid en gåva från 50 000 kr får ni

Tackkort och mailsignatur för att visa ert stöd

Bli partner till Uppsala Stadsmission

Julgåva - Gemenskap

Från 100 000 kr

Vi räcker ut en hand till dem som behöver det. Vi bjuder in människor som lever i ensamhet och utanförskap till julfirande med julbord och julklappar.

Vid en gåva från 100 000 får ni

Tackkort och mailsignatur för att visa ert stöd

Bli huvudpartner till Uppsala Stadsmission

Julgåva - valfritt belopp

Ge en julgåva som ger fler i Uppsala en god jul med värme, trygghet och gemenskap.

Ni får tackkort och mailsignatur för att visa ert stöd.

Ge en julgåva från ert företag

 

Var med och lägg julklappar under granen

En av våra julaktiviteter för människor som lever i ekonomisk och social utsatthet är att vi har en julklappsbutik där vårdnadshavare eller närstående kan välja julklappar till sina barn (0-18 år).

Ert företag kan samla in julklappar från anställda och kunder. Vi ber om nya, oinslagna julklappar då det är värdefullt för de barn och ungdomar som får en julklapp de gärna vill ha.

Kontakta oss på jul@uppsalastadsmission.se

En gåva fylld med omtanke

Ge ett gåvokort i julklapp till dina anställda och bidra till att fler kan göra sådant som de flesta av oss tar för givet. Som att kunna klä sig varmt, äta sig mätt och få en gemenskap.

Köp gåvokort här