Företag

 

Många företag har ett starkt engagemang för staden de verkar i. Var med ni också och gör Uppsala till en mänskligare stad – skänk en gåva eller kontakta oss för ett långsiktigt samarbete.

 

Var med och sätt mat på bordet. Ge en gåva!

Varje dag möter Uppsala Stadsmission människor som inte har råd att köpa mat. Vi möter familjer där barnen får sitt enda tillagade mål mat i skolan.

Vi samlar in pengar fram till midsommar för att i sommar kunna dela ut värdecheckar till matbutiker i Uppsala.

Er företagsgåva bidrar till att människor som lever under stor press kan sätta mat på bordet. Tack!

Välj mellan flera gåvobelopp. Vid en gåva från 5 000 kr får ert företagsnamn vara med i vår tackannons i UNT 1/7.

 

En stad som har en Stadsmission är en bättre stad att leva i – för alla.

Ge en gåva från ert företag

 


Therese Rönnbäck

Företagsinsamling

TEL: 076-109 19 15

Skicka meddelande


”Det går att göra skillnad om vi hjälps åt”

För oss är det viktigt att göra ett riktigt bra jobb för våra uppdragsgivare och kunder samt bidra till en bättre värld i ett större perspektiv. Sedan december 2015 bestämde vi oss för att helhjärtat engagera oss i Uppsala Stadsmission. På så sätt kan vi vara med och bidra till att hjälpa utsatta människor där vi verkar, t.ex. människor som saknar tak över huvudet eller mål mat för dagen. Det handlar inte bara om att skänka pengar utan lika mycket om att ge av vår tid.

Verkar du i Uppsala så ger det mycket att hjälpa till här på hemmaplan där du direkt kan se effekterna av din insats. Vi får otroligt mycket tillbaka av att stötta Uppsala Stadsmission som huvudpartner. Det går att göra skillnad lokalt om vi hjälps åt.

TOMAS WIDERLÖV

 


Huvudpartners

Partners