Var med och sprid julfrid

 

I Uppsala finns det många människor som känner sig ensamma och många familjer som lever i utsatthet. Det finns många som måste be om hjälp innan de kan ställa mat på bordet. Det finns människor som inte har ett hem. De är i stort behov av stöd.

Vi räcker ut en hand till dem som behöver det. Vi bjuder in människor som lever i ensamhet och utanförskap till julfirande med julbord och julklappar. Vi erbjuder mat, gemenskap och värme, möjlighet till dusch och varma kläder.

Du eller ditt företag kan vara med. Ge en julgåva som ger fler i Uppsala en god jul med värme, trygghet och gemenskap.

 

Ge en julgåva

 

Fira jul med oss eller få julklappar till dina barn

Ge ett gåvokort

Anmäl dig som volontär

Ge en julgåva som företag

Var med och fyll vår Julklappsbutik

 

En av Stadsmissionens julaktiviteter för människor som lever i ekonomisk och social utsatthet är en Julklappsbutik där vårdnadshavare eller närstående kan välja julklappar till sina barn (0–18 år). Vi ber om nya, oinslagna julklappar då det är värdefullt för de barn och ungdomar som får en julklapp.

Klapparna kan lämnas in dygnet runt på Clarion Hotel Gillet på Dragarbrunnsgatan fram till den 16 december men gärna tidigare. Du kan även lämna in klappar i Stadsmissionens butiker i Gränbystadens galleria och Gottsunda centrum.

Svårt att komma på något att ge? Här finns en önskelista med saker barn och unga önskar sig. Inga gåvor är för små eller för stora.

Önskelista till Julklappsbutiken

 

Bilar, tåg och radiostyrd bil

Dockor och actiondockor

Pyssel och lego

Sportutrustning

Kläder

Skönhetsartiklar och smycken

Presentkort på kläder, sportbutiker eller köpcentrum (gärna 300 kr)