Livsberättargruppen

 

Vill du träffa andra, dela minnen och lyssna till andras? Vill du samtala med andra om livsfrågor? Du är välkommen att delta i Livsberättargruppen. Livsberättargruppen anordnas av Uppsala stadsmission i samarbete med Studieförbundet Sensus och Uppsala stadsbibliotek.

 

Inom ramen för Livsberättargruppen samlas vi och berättar om minnen och lyssnar på andras. Vi reflekterar runt vad vi har upplevt och pratar om vad som är viktigt i livet. Livsberättargruppen är en grupp för dig som vill träffa andra, dela minnen och lyssna på andras och tala med andra om existentiella frågor.

I Livsberättargruppen finns möjlighet att tala om alla livets faser och livets stora och små frågor. Utrymme finns för att tala om saker som är ledsamma och sådant som lockar fram glädje. Man delar enbart det man själv vill och som man känner sig trygg på. Livsberättargruppen är inte en terapiform, men en grupp där man träffar andra som levt och gjort livserfarenheter.

Vi träffas 10 gånger i samma grupp och varje tillfälle har en bestämd struktur. Vissa tillfällen har bestämda tema, medan vissa tillfällen väljer vi tema ut ifrån vad vi redan talat om. Exempel på teman vi kan tala om på livsberättargruppen:

  • Hur var det när du började skolan?
  • Vilken musik minns du från din ungdomstid?
  • Vad var ditt första jobb?
  • Vilken relation har du till naturen?
  • Vad har givmildhet betytt i ditt liv?

 

Varmt välkommen!

 

Kontakt och anmälan

Gruppen leds av Eila och Einar, utbildade samtalsledare från Uppsala stadsmission.

Anmälan till Einar Faanes
tel. 070-305 77 25
epost einar.faanes@uppsalastadsmission.se