Ge stöd

Var med i arbetet för en mänskligare stad. Du kan bli månadsgivare, starta en egen insamling eller engagera dig som volontär. Du gör skillnad för människor i hemlöshet och beroendeproblematik, våldutsatta kvinnor med barn, människor som lider av psykisk ohälsa eller saknar ett arbete att gå till.

Vi erbjuder sociala verksamheter, enskilt stöd, gemenskap och arbetsträning. Vi anpassar vår verksamhet efter de behov vi möter.  Ditt stöd är viktigt.

Minnesgåva1

Minnesgåva

Skicka ett gåvogram för att hedra minnet av någon avliden. Istället för en krans eller blommor kan du här bidra med en gåva till Uppsala Stadsmission arbete för hemlösa och socialt utsatta.

gåvogram

Hyllningsgåva

Istället för blommor och presenter

Känner du någon som fyller år eller ska firas av andra skäl? Fyller du själv år och känner att du redan har allt man kan önska sig, då är hyllningsgåvor till Uppsala Stadsmission ett bra alternativ som ger dubbel glädje.

woman-2534582

Månadsgivare

Som månadsgivare kan du välja att ge Uppsala Stadsmission en regelbunden gåva varje månad.

bag-2478556

Handla i Gåvoshopen

När du handlar i vår gåvoshop bidrar du till arbetet för en mänskligare stad för alla. 

volontar-uppsala-stadsmission

Bli volontär

Som volontär är du en av dem som är med och bidrar till att fler människor får stöd att förändra sin livssituation. Varje vecka gör Uppsala Stadsmission skillnad för nästan 1000 personer.

egen-insamling-ge-stod-uppsala-stadsmission

Egen insamling

Här hittar du användbara tips för att själv skapa en egen insamling.

people-2567915

Stöd oss som företag

 

Bli företagsvän – För en god sak!

90-konto-samarbete-uppsala-stadsmission

Svensk insamlingskontroll

Svensk insamlingskontroll är en ideell förening som beviljar 90-konto till ideella organisationer som har en offentlig insamling.
Läs mer om vårt samarbete med Svensk Insamlingskontroll.

Swish-webb

Swisha din gåva

Swisha valfritt belopp till 9002825.
Pengarna kommer oss tillhanda direkt. Tack för din gåva!

Detta räcker din gåva till

Varma måltider

Kronor

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Stolar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i stort behov av stolar. De får gärna vara avtorkningsbara och behöver vara stabila i sin utformning. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har stolar att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Varma vinterskor till Mikaelsgården

På grund av vinterkylan har vi just nu ett extra stort behov av vinterskor på Mikaelsgården. Särskilt behövs herrmodeller, storlek 42 och större. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se.

Språk »