Ge ett gåvokort

 

Letar du efter en gåva eller present att ge till någon du tycker om, en kollega som ska avtackas eller någon som ska firas?

Genom att köpa ett gåvokort bidrar du till att fler kan göra sådant som de flesta av oss tar för givet. Som att kunna klä sig varmt, äta sig mätt och få en gemenskap.

Köp ett gåvokort och ge stöd till människor som lever i social och ekonomisk utsatthet.

Gåvokort - Omtanke

På gåvokortet står det:
En gåva fylld med omtanke
Din gåva är ett stöd till människor som lever i utsatthet i Uppsala. Den ger värme, trygghet och gemenskap.

Välj vilket belopp du vill bidra med.

300 kr 600 krValfritt belopp

Gåvokort - Gemenskap

På gåvokortet står det:
En gåva fylld med omtanke
Din gåva är ett stöd till människor som lever i utsatthet i Uppsala. Den ger värme, trygghet och gemenskap.

Välj vilket belopp du vill bidra med.

300 kr 600 krValfritt belopp

Beställningsinformation

Vid köp av ett gåvokort, får du ett digitalt gåvobevis (PDF) skickat till din angivna e-post, som du kan skriva ut och lämna över till mottagaren eller skicka vidare till mottagarens e-postadress.

Om du vill att vi skriver ut och skickar gåvokortet med post kan du välja det i samband med beställningen. För att ditt gåvokort skall komma fram i tid med post behöver vi få din beställning senast fem arbetsdagar före dagen då du vill lämna över gåvan.

Du kan betala genom Swish, betalkort (Visa eller Mastercard), bankgiro eller plusgiro.

Har du frågor?
Kontakta oss på 018-16 03 31 så hjälper vi dig!

1. Välj belopp
2. Välj antal gåvokort
3. Välj om du vill ha gåvokort digitalt eller tryckt (och skickat med post)

Om du väljer digitala gåvokort får du dem direkt när du gjort din beställning. Om du väljer tryckta gåvokort skickar vi dem med post senast nästkommande vardag. Räkna med att det tar minst 4 vardagar från beställningsdatumet att få ditt tryckta gåvokort levererat.

Ja, du kan lägga till en personlig hälsning när du gör din beställning. Om du väljer ett utskrivet gåvokort kan du välja att inte fylla i en hälsning och istället skriva din hälsning för hand.

När du gör din beställning får du välja om du vill betala med Swish, betalkort (Visa eller Mastercard), bankgiro eller plusgiro.

Gåvokortet är i formatet stående A4, med en bild och din personliga hälsning. Du kan förhandsgranska gåvokortet under tiden du skriver in din hälsning och se hur det ser ut.