fbpx

Meny

Ledig tjänst: Chef för arbetsintegration med fokus på utveckling och tillväxt

Chef för arbetsintegration med fokus på utveckling och tillväxt

Vill du vara med och göra skillnad i Uppsala?

Omvärld och arbetsmarknad förändras och allt fler blir arbetslösa och behovet av arbetsintegration ökar ständigt.

Uppsala Stadsmission inrättar därför en ny tjänst och söker en chef till verksamhetsområdet Arbetsintegration.

Vi vill skapa förutsättningar för fler arbetsträningsplatser så att fler kommer i sysselsättning.

Vi söker en erfaren ledare som kan fortsätta utveckla vårt arbete med arbetsintegration tillsammans med föreståndarna för verksamhetsområdena Second Hand, Gåvoinlämning och Outlet, Hantverksslussen och vår Estetiska verksamhet. I tjänsten ingår också projekt inom området och ansvar för våra jobbcoacher. Vi arbetar i ett dynamiskt klimat där det händer mycket och ingen dag är den andra lik.

Din framtida utmaning
Hos oss får du möjlighet att jobba med ett brett och varierande uppdrag. Uppdraget innebär att tillsammans med ledningsgruppen och ditt team stärka och utveckla området arbetsintegration.

Vi arbetar aktivt med ett ökat fokus på kvalitetssäkring av arbetsträning och utveckling av hela arbetsintegrationsområdet.

I rollen ingår ansvar för upphandlingar och bidragsansökningar.  Du har personalansvar för fem föreståndare och 2 jobbcoacher. Du ingår också i ett nationellt nätverk inom området arbetsintegration och sociala företag inom RSS – Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till direktor. Ledningsgruppen består av socialchef, ekonomichef, marknads- och kommunikationschef samt HR-ansvarig.

Din bakgrund
För att axla rollen som chef för Arbetsintegration behöver du ha en människosyn som överensstämmer med Stadsmissionens och att du vill leva och leda efter dess värderingar.

Du står för ett ledarskap som utvecklar andra och har en tillit till medarbetarnas förmåga i en komplex verksamhet. Du är strategisk, nyfiken och du vågar utmana och utmanas. Du är systematisk och tydlig och har förmåga att ställa om verksamheter utifrån behov. Du är en teamspelare som strävar efter god samverkan och bidrar till hela organisationens utveckling. Du känner dig bekväm med att möta människor från alla delar av samhället samt att agera i olika representativa sammanhang.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Flera års erfarenhet som chef med goda resultat från exempelvis Arbetsförmedlingen, Socialtjänsten eller Försäkringskassan
  • Universitets- eller högskoleutbildning som är relevant för tjänsten
  • Erfarenhet av affärsmässigt och strategiskt ansvar
  • Det är meriterande om du har arbetat med arbetsintegration och offentliga upphandlingar samt har erfarenhet av idéburen verksamhet.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde efter överenskommelse. Arbetet utförs främst på plats på Stadsmissionens kansli på Sysslomansgatan 8 i Uppsala.

För frågor kring tjänsten, kontakta Direktor Maja Hvarfner på telefon: 0730 – 31 87 12, alternativt: maja.hvarfner@uppsalastadsmission.se

Ansökan
Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittar lämplig kandidat. Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande. Skriv gärna i ditt personliga brev varför du tror att du är rätt person för att arbeta med oss. Vi lägger stort fokus på din personliga lämplighet.

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande. Sista ansökningsdag är den 8 februari 2023. Tillträde efter överenskommelse.

Sök tjänsten via Jobbet.se

Övrigt
Stadsmissionen är medlem i FREMIA och följer kollektivavtal Hälsa Vård och övrig omsorg

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap i Uppsala. Vi har en kristen grundsyn och är en ideell förening. Vi erbjuder öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande, arbetsintegrerad öppenvårdsbehandling. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället. Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Stadsmissionen gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.