Engagera dig som volontär i jul

 

Varje jul tar vi in över 100 extra volontärer som hjälper till i vår Julklappsbutik och under Jul i gemenskap på julafton. Vill du vara en av dem? Här nedan kan du läsa mer om våra uppdrag och skicka in en ansökan!

Bli volontär i vår Julklappsbutik

I vår Julklappsbutik kan vårdnadshavare som lever i ekonomisk utsatthet välja julklappar till sina barn (0-18 år). Julklapparna i butiken samlas in från privatpersoner och företag. Vi ber om nya, oinslagna julklappar då det är värdefullt för de barn och ungdomar som får en julklapp att de får något de vill ha.

Våra volontärer hjälper till med allting som har med butiken att göra. Det innebär både praktiska saker som att rigga upp och fylla på butiken, men också mycket kontakt med föräldrar och vårdnadshavare som kommer till butiken och att se till att de ett bra välkomnande och hjälp med att välja klappar.

Till Julklappsbutiken söker vi volontärer mellan den 1 och 20 december. Som volontär måste du kunna ställa upp under minst två 4-timmarspass under dessa dagar.

Vi har nu rekryterat alla volontärer vi behöver till Julklappsbutiken och anmälan är stängd för i år.

Bli volontär på Jul i gemenskap

Till Jul i Gemenskap kan den komma som inte vill eller kan fira jul hemma, eller inte har något hem att gå till. Vi dukar upp en underbart god buffé, bjuder på underhållning och lotteri och såklart aktiviteter för de barn som kommer.

Hela firandet är kostnadsfritt för alla deltagare, och också helt drogfritt.

Vi har nu rekryterat alla volontärer vi behöver till Jul i Gemenskap och anmälan är stängd för i år.