Outlet

I vår outletbutik hittar du överskott och sekunda varor. Vi använder kontantfri kassa och accepterar de flesta bankkort för betalning. Ta gärna med en egen påse att packa i. Vi säljer kläder till kilopris 59 kr/kg och textilier, skor och väskor till kilopris 29 kr/kg.

Att tänka på när du lämnar kläder och prylar hos oss

Försäljningen i Stadsmissionens Second Hand-butiker går till arbetet för människor som lever i hemlöshet och social utsatthet i Uppsala. Du bidrar till hållbar handel, vilket är bra för miljön. Du möjliggör också att fler människor utanför arbetsmarknaden kan få arbetsträning i våra verksamheter.

Vi är tacksamma för gåvor men tänk på att det du lämnar skall vara helt och rent för att vi skall kunna ta emot det. En bra tumregel är att fråga dig själv om det du lämnar är något du skulle kunna ge bort till en vän.

Vi tar emot kläder och prylar på Bolandsgatan 15C vid vår Outletbutik. Om du har ett mindre antal kassar med kläder eller prylar går det bra att lämna det i någon av våra butiker. Möbler kan lämnas direkt i våra butiker.

Vi saknar möjlighet att tvätta och kan inte sälja trasiga kläder och möbler. Dessa kan du istället lämna på den närliggande återvinningscentralen på Spikgatan 1 eller någon av kommunens övriga återvinningscentraler.

Kontakta oss gärna om du känner dig osäker eller har frågor.

Hur används gåvorna?

Möbler, kläder och prylar säljs i våra Second Hand-butiker. En del av gåvorna skickas till våra sociala verksamheter.

Öppettider

Tisdag – fredag: 09.00 – 16.00
Lördag 11:00 – 15.00

Särskilda öppettider
Stängt röda helgdagar samt julafton, mellandagarna, nyårsafton, påskafton och midsommarafton

Telefon: 070-560 05 32

Adress: Bolandsgatan 15C
(Busshållplats finns i närområdet på Bolandsgatan)

Utanför våra öppettider kan du också lämna kläder i boxen som står utanför.