Stadsmissionen driver Second hand-butikerna som sociala företag i Uppsala. När du handlar hos oss bidrar du till ett hållbart samhälle där prylar och kläder återanvänds, samtidigt som du skapar möjligheter för människor att växa genom arbetsträning och praktikplatser. Varje krona du handlar för innebär också ett stöd till Uppsala Stadsmissions sociala verksamheter till förmån för människor i hemlöshet och social- och ekonomisk utsatthet.

När du besöker våra butiker för att handla, passa då på att samtidigt lämna in de kläder och prylar som du inte använder längre. Vi tar tacksamt emot det mesta som är helt och rent!

Du hittar oss i Gränbystadens galleria, Gottsunda Centrum och i vår outletbutik i anslutning till vår gåvomottagning på Bolandsgatan 15C. Vi finns också på Tradera, på Stadsmissionenssecondhand/Uppsala

I butikerna hittar du kläder, böcker, husgeråd, prydnadssaker, leksaker, möbler och mycket annat. Second hand-butiken i Gränbystaden har även ett utbud av märkeskläder, vintage, antikviteter och andra kvalitetsvaror. I vår outletbutik hittar du kläder och prylar från vår andrasortering av Second hand-utbudet.

Köpvillkor
Ej öppet köp. Ej bytesrätt.

Stadsmissionens Second Hand i Uppsala erbjuder nu möjligheten att handla vissa utvalda objekt och kläder på nätet. Besök gärna vår butik på Tradera för att se aktuellt utbud.

Öppettider för butiker & gåvomottagning

Öppettider:

Måndag – fredag: 10:00-19:00
Lördag: 10:00-17:00
Söndag och röda helgdagar: Stängt

Telefon: 072-202 29 93
Adress: Gottsunda Centrum,
Valthornsvägen 7
(goda bussförbindelser finns i närområdet)

Öppettider:

Alla dagar 10.00-20.00

Telefon: 076-822 62 51
Adress: Gränbystadens galleria Marknadsgatan 1
(goda bussförbindelser finns i närområdet)