När du besöker våra butiker för att handla, passa då på att samtidigt lämna in  kläder och prylar som du ledsnat på – vi tar tacksamt emot allt som är helt och rent!

Du hittar oss i Gränbystadens galleria och Gottsunda Centrum. Vi har också en i lagerbutik belägen i anslutning till Gåvomottagningen på Bolandsgatan 15C.

I butikerna hittar du kläder, böcker, husgeråd, prydnadssaker, leksaker, möbler och mycket annat. Second Hand-butiken i Gränbystaden har även ett utbud av märkeskläder, vintage, antikviteter och andra kvalitetsvaror. I Gåvomottagningens lagerbutik hittar du kläder och prylar från vår andrasortering av Second Hand-utbudet.

Stadsmissionens Second Hand i Uppsala erbjuder nu möjligheten att handla vissa utvalda objekt och kläder på nätet. Besök gärna vår butik på Tradera för att se aktuellt utbud.

Öppettider för butiker & gåvomottagning

Öppettider:

Måndag – fredag: kl 10:00-19:00
Lördag: 10:00-17:00
Söndag:  Stängt

Telefon: 072-202 29 93
Adress: Gottsunda Centrum,
Valthornsvägen 7
(goda bussförbindelser finns i närområdet)

Öppettider:

Måndag – söndag: kl 10:00 – 20:00

Telefon: 076-822 62 51
Adress: Gränbystadens galleria Marknadsgatan 1
(goda bussförbindelser finns i närområdet)

För både människa & miljö

Stadsmissionen driver Second Hand-butikerna som sociala företag i Uppsala. När du handlar hos oss bidrar du till ett hållbart samhälle där prylar och kläder återanvänds, samtidigt som du skapar möjligheter för människor att växa genom arbetsträning och praktikplatser. Varje krona du handlar för innebär också ett stöd till Uppsala Stadsmissions sociala verksamheter till förmån för människor i hemlöshet och social- och ekonomisk utsatthet.

Vi ger människor och prylar en andra chans!

Köpvillkor
Ej öppet köp. Ej bytesrätt.