Vi söker Koordinator till Matcentralen

4 H

Matcentralen är Uppsala Stadsmissions centrallager för funktionellt livsmedelssvinn. Varje dag hämtas funktionellt livsmedelssvinn från olika lokala butiker som vi samarbetar med och sorteras av anställd personal, arbetstränande samt volontärer på Matcentralen. Maten körs sedan ut till våra sociala verksamheter och delas ut genom Stadsmissionens Matkasse, som dagligen hämtas av människor som lever i ekonomisk och social utsatthet i Uppsala.

Om tjänsten
Då verksamheten nu expanderar, söker Uppsala stadsmission efter en arbetsledare/handledare till Matcentralen. Tjänsten är på 75 % och är en visstidsanställning under 9 månader med tillträde efter överenskommelse. Möjlighet till förlängning kommer att finnas om rätt person och om ekonomiska förutsättningar finns.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att leda anställda, deltagare som arbetstränar och volontärer i Matcentralens dagliga arbete. Du kommer att stödja målgruppen som arbetstränar i att förbereda sig för ett arbete på den reguljära arbetsmarknaden.

Kompetens
Tidigare erfarenhet som arbetsledare/handledare inom livsmedelsbranschen inom butik och lager är ett plus. Hög social kompetens och god samarbetsförmåga internt och extern med ett lösningsorienterat arbetssätt är en förutsättning.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Fokus ska vara på att utgå utifrån de arbetstränandes bästa, samtidigt som du har ett inspirerande och professionellt förhållningssätt till att leda medarbetare och den dagliga driften av Matcentralen.
Tjänsten kräver goda kunskaper i det svenska språket, god fysik samt B-körkort.

Upplysningar
För mer information kring tjänsten, kontakta;
Johanna Wahlby, Föreståndare Matcentralen: johanna.wahlby@uppsalastadsmission.se  eller
Ewa Johansson, Kommunikations- och insamlingsansvarig: ewa.johansson@uppsalastadsmission.se

Ansökan
Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittar lämplig kandidat. Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande. Skriv gärna i ditt personliga brev varför du tror att du är rätt person för att arbeta med oss. Sista ansökningsdag är den 26 april 2019.
Skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV till marie.nordwall@uppsalastadsmission.se

Språk »