Vi söker en verksamhetsvärd till Mikaelsgården

Om tjänsten
Tjänsten är på 60 % med tillträde snarast. Den är tidsbegränsad till 31 augusti 2019 men med stor sannolikhet till förlängning och utökning. Din arbetstid är vanligtvis vardagar under dagtid samt torsdag kvällar för uppdrag på Soppmässan. Arbetstiden är likt vår verksamhet föränderlig efter behov och resurser.

Mikaelsgården är en fältbaserad verksamhet och mötesplats för vuxna människor i social utsatthet. Gemensamt för dem som söker sig till verksamheten är deras svåra och komplicerade livssituation, där alkohol och drogproblematik, psykisk ohälsa och hemlöshet är primärt.

Mikaelsgårdens mål är att erbjuda ett sammanhang dit alla är välkomna, en plats i tillvaron med möjlighet till samtal om vardagliga, sociala och existentiella frågor. Stöd i kontakter med myndigheter och närstående.  Personlig omvårdnad med dusch, klädbyte samt enklare måltider erbjuds också.

Vi söker dig som har en förmåga att arbeta och trivas i en väldigt brokig miljö.  Att skapa en värdig plats för de gäster som söker sig till vår verksamhet är vårt uppdrag.

Att skapa en trygg och lugn miljö för både gäster och övriga medarbetare är en förutsättning för att vi tillsammans ska klara uppdraget.

Som verksamhetsvärd arbetar du med att utföra de dagliga praktiska sysslorna som verksamheten kräver för att kunna fungera optimalt. Uppdraget innebär även att tillgodose gästernas basala behov samt fånga upp de gäster som behöver utökat stöd av de lotsar som arbetar i verksamheten.

Kompetens
Vi vill att du har en förmåga att möta människor där de befinner sig, inger förtroende och delar vår värdegrund. Du ska ha en tilltro till att alla människor är utvecklingsbara och vara en inspiratör för att ge våra gäster den möjligheten. Du behöver vara en genuin, stabil och uthållig person som har en god förmåga- att inom givna ramar se lösningar och möjligheter istället för hinder.  Även en förmåga att kunna sätta gränser är nödvändig. Då tjänsten även innebär viss administration behöver du har erfarenhet av detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B- körkort är ett krav

Kontaktperson
Föreståndare Carola Matilainen, telefon 018 56 40 37 eller 56 40 36 carola.matilainen@uppsalastadsmission.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV till marie.nordwall@uppsalastadsmission.se Observera att körkort är ett krav.
Senast den 29 augusti 2018 vill vi ha din ansökan men urval sker löpande

Om oss
Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap i Uppsala. Vi har en kristen grundsyn och är en ideell förening.

Vi erbjuder öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och socialt företagande. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället. Fler och fler utsatta människor i utanförskap söker sig till vår verksamhet Mikaelsgården och därför behöver vi förstärka vår arbetsgrupp ytterligare.

 

Språk »