Vi har årets julklappar som skänker extra mycket värme!

Julklappar för web

Årets julklappar, som skänker extra mycket värme, hittar du hos Uppsala Stadsmission. Vi har julgåvor för alla tycken och smaker.

Pryd din köksvägg eller bokhylla med Konstkalendern 2019, framtagen i samarbete med kände Uppsalakonstnären Nito Vega. Skänk en matkasse till en behövande person eller familj en gång i veckan under ett helt år. Ge en julklapp till besökande på Mikaelsgården, genom att stötta vårt hjälparbete gentemot människor i hemlöshet. Stötta socialt företagande, och de människor vi erbjuder arbetsträning, genom att köpa högkvalitativt hantverk; Boktomten för din julklappsbok – eller varför inte årets designpris; påshållaren Aperio, för att samla ihop allt julklappspapper. Sist, men inte minst – den julklapp som officiellt utnämndes till Årets julklapp av HUI Research ”det återvunna plagget” hittar du givetvis i någon av våra två second-hand butiker i Gränbystaden och Gottsunda Centrum.

Oavsett vad du väljer att handla så stöttar du en god sak, då alla intäkter oavkortat går till att driva våra olika verksamheter till stöd för socialt- och ekonomiskt utsatta, samt människor som lever i hemlöshet. Välkommen att handla och tack för din julgåva!

Du hittar Årets julklapp i våra second-hand butiker och kan beställa de andra julgåvorna direkt genom att klicka dig in till Gåvoshoppen på vår hemsida.

Besök Designtorgets hemsida för att beställa Boktomten och Aperio – påshållaren.

 

btr

Språk »