Vi söker nu en verksamhetsvärd till öppen verksamhet

Om tjänsten
Arbetet sker på Mikaelsgården som är en fältbaserad verksamhet och mötesplats för vuxna personer i social utsatthet. Gemensamt för de människor som söker sig till verksamheten är deras svåra och komplicerade livssituation, där många upplever alkohol- och drogproblematik, psykisk ohälsa och hemlöshet.

Mikaelsgårdens mål är att erbjuda ett sammanhang där alla är välkomna – en plats i tillvaron med möjlighet till samtal om vardagliga, sociala och existentiella frågor. Verksamheten erbjuder stöd i kontakter med myndigheter och närstående. Gäster på Mikaelsgården erbjuds även möjlighet till personlig omvårdnad med dusch, samt enklare klädbyten.

Vårt uppdrag är att skapa en värdig, trygg plats för de gäster som söker sig till verksamheten. Vi söker dig som har en förmåga att hålla ditt lugn och fokus i en väldigt brokig miljö.

Kompetens
Vi vill att du har en förmåga att möta människor där de befinner sig, att du inger förtroende och att du delar vår värdegrund. Du ska ha en tilltro till att alla människor är utvecklingsbara och vara en inspiratör för att ge våra gäster den möjligheten. Du behöver vara en genuin, stabil och uthållig person med en god förmåga att genom givna ramar se möjligheter och lösningar istället för hinder. Du behöver även besitta förmågan att på ett positivt sätt kunna sätta gränser där det är nödvändigt.

Du måste inneha ett B- körkort, då tjänsten även omfattar arbete utanför verksamheten. Tjänsten innebär även en del administrativt arbete, så vi ser även gärna att du har erfarenhet av dokumentation. Du blir en del av ett team och därför är det viktig att du kan kommunicera och samarbeta på ett bra sätt.

Vi förutsätter att du har en adekvat utbildning. Erfarenhet av psykiatri är starkt meriterande. En god erfarenhet av arbete/ uppdrag i frivilligorganisation eller kyrka liksom kunskap av socialtjänstens arbetssätt är också meriterande.

Tjänsten är på 100 % fram till 2020-12-31 med chans till förlängning. Din arbetstid är vardagar under dagtid, samt varannan torsdag kväll för uppdrag på Soppmässan. Arbetstiden är likt vår verksamhet föränderlig efter behov och resurser.

Skriv gärna i ditt personliga brev varför just du är rätt person att arbeta med oss. Stor vikt vid kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du börjar så fort som möjligt.

Kontaktperson:
För frågor om tjänsten kontakta Carola Matilainen, Föreståndare på Mikaelsgården, Carola.matilainen@uppsalastadsmission.se

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag via Jobbet.se! Sista ansökningsdag är: 2020-04-05 . Vi kontaktar dig snarast möjligt om vi finner dig lämplig för tjänsten.