Vänta barn-gruppen

Vänta-barn-gruppen på Kvinnobyrån vänder sig till dig som väntar barn utan en partner. Hos oss kan du förbereda dig inför förlossningen och den första tiden med barnet tillsammans med andra blivande mammor i liknande situation.

 

 

Vill du anmäla dig eller har du frågor?

Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018-56 40 25, alternativt mejla till Kvinnobyrån.

Träffarna innehåller information om: Förlossningsprocessen, första tiden med barnet och hur en trygg relation kan skapas mellan dig och ditt barn. Vid en träff kommer även Familjerätten på besök för att informera om vårdnads- och umgängesfrågor.

Gruppen träffas vid fem tillfällen och deltagande är kostnadsfritt. Kvinnobyråns kurator leder träffarna tillsammans med en barnmorska som är med vid två av de fem tillfällena. Till gruppen krävs föranmälan.

Vill du anmäla dig eller har du frågor?

Nästa Vänta barn-grupp startar 6 september kl 13.00.

Anmäl dig via e-post till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller genom att ringa 018-56 40 25.

 

 

Telefon: 018–56 40 25   E-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se
Adress: Kungsgatan 57 D

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kepsar till Mikaelsgården!

Solen skiner väldigt starkt nu på sommaren. Mikaelsgården är just nu i behov av solskyddande kepsar och huvudbonader av olika slag – att dela ut till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller via mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »