Till Soppmässan är alla välkomna!

Varje torsdag inbjuder Uppsala Stadsmission till Soppmässa i Mikaelskyrkan i Uppsala. Soppmässan genomförs i samarbete med Svenska kyrkan i Uppsala och Lagunda.

Det är restauranger i staden som skänker soppan, en bagare ger bröd, ett annat företag ger frukt. Ett stort antal volontärer ser till att duka upp till en trivsam måltid. Den följs av en gudstjänst i en öppen anda och med fika som avslutning på kvällen. Gästerna är av alla slag. Var och en deltar på sina villkor.

 

Soppmässa, september - maj

Klockan 18.00 Soppa
Klockan 19.00 Mässa för ovana och kyrkvana. Därefter följer kaffe/te med dopp.

Gatumässa, torsdagar under augusti 8/8 -29/8:
Klockan 11.00 Lunch
Klockan 12.00 Mässa

Under sommarmånaderna tar Soppmässan paus. I augusti firar vi istället Gatumässa i Mikaelsparken intill Mikaelsgården. Gatumässan inleds med lunch kl 11 utomhus, vartefter mässan tar vid kl 12. Efter mässan är avslutad erbjuds fika.

Affisch att ladda ned

Soppmässan affisch

Gatumässan affisch

Telefon: 018-56 40 36

Adress: Skolgatan 26 (Karta)

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kepsar till Mikaelsgården!

Solen skiner väldigt starkt nu på sommaren. Mikaelsgården är just nu i behov av solskyddande kepsar och huvudbonader av olika slag – att dela ut till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller via mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »