Till Soppmässan är alla välkomna!

Varje torsdag inbjuder Uppsala Stadsmission till Soppmässa i Mikaelskyrkan i Uppsala. Soppmässan genomförs i samarbete med Svenska kyrkan i Uppsala och Lagunda.

Det är restauranger i staden som skänker soppan, en bagare ger bröd, ett annat företag ger frukt. Ett stort antal volontärer ser till att duka upp till en trivsam måltid. Den följs av en gudstjänst i en öppen anda och med fika som avslutning på kvällen. Gästerna är av alla slag. Var och en deltar på sina villkor.

 

Soppmässa, september - maj

Klockan 18.00 Soppa
Klockan 19.00 Mässa för ovana och kyrkvana. Därefter följer kaffe/te med dopp.

Under juni– augusti firar vi istället Gatumässa i Mikaelsparken intill Mikaelsgården.

Vi firar mässa kl 12. Lunch serveras från kl 11.30. Efter mässan erbjuds fika.

Affisch att ladda ned

Soppmässan affisch

Gatumässan affisch

Telefon: 018-56 40 36

Adress: Skolgatan 26 (Karta)

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar och underkläder till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar och underkläder, av både herr- och dammodell. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »