Stödgruppen 18-25 år

Har du upplevt våld eller sexuella övergrepp i en relation? Behöver du hjälp med att bearbeta och att förstå dig själv och vad som har hänt?

I Kvinnobyråns stödgrupp kan du i en trygg miljö, tillsammans med andra som upplevt liknande situationer, få möjlighet att dela det du varit med om. Vi tar upp och diskuterar olika teman såsom:

Hur mår jag och varför hamnade jag i den här relationen?

Hur påverkar det mig och hur kan jag utvecklas i mina relationer?

Vad händer med min sexualitet?

Hur kan jag arbeta för att inte gå in i en liknande relation igen?

Vilken roll spelar samhället i min syn på mig själv och relationer?

I gruppen är du själv med och tar ställning till vad som är viktigt att ta upp och vad som berör. Självklart berättar du bara det du själv vill berätta. Med stöd från gruppledarna kommer du också få möjlighet att bearbeta det du varit utsatt för.

Vem kan delta?

Du som har blivit utsatt för sexuella övergrepp eller våld av en partner, är mellan 18–25 år och vill hitta verktyg att komma vidare från det du varit utsatt för är välkommen att anmäla dig.

Datum?

Gruppen startar under hösten och vi träffas 10 gånger, där varje träff är 2 timmar. Vi träffas i lokaler i centrala Uppsala.

Gruppen leds av en legitimerad psykoterapeut och en legitimerad barnmorska/sexolog. Gruppen hålls på svenska och deltagande är kostnadsfritt.

För frågor och anmälan, kontakta oss på e-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller ring på 018-564025.