Föräldrautbildning

Nästa föräldrautbildning startar den 3 oktober. Föranmälan krävs.
Anmäl dig till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se.

Uppsala Stadsmission vänder sig till föräldrar som vill förstå barnets behov och signaler! Alla föräldrar vill ge sitt barn trygghet. De vill att barnet ska få en god start i livet. Dock är det inte alltid lätt att vara förälder och veta vad som är bäst i alla situationer. För att kunna det kan man behöva olika typer av kunskap. Därför erbjuder Uppsala Stadsmission nu en föräldrautbildning med fokus på att utveckla relationen med barnet och få en djupare förståelse för barnets behov.

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller ring 018-56 40 25.

Vad är målet?
Målet med föräldrautbildningen är att ditt barn ska känna sig tryggare i sig självt så att barnet kan stå stark inför livets utmaningar. Vi vill stödja och uppmuntra er föräldrar så att ni ska känna er tryggare och nöjdare i er föräldraroll.

Vad gör vi?
Vi träffas i grupper där flera föräldrar deltar.  Utbildningen följer ett tydligt material som ges både i form av video och skrift. Varje träff ger vi även utrymme för egna reflektioner och erfarenhetsutbyte.

Vad innebär det att delta?
Utbildningen sträcker sig över 8 tillfällen.
Varje träff är en och en halv timme och kursen är kostnadsfri.

Utbildningen
Utbildningen leds av Karolina Carlén, beteendevetare med grundläggande psykoterapiutbildning och Ronja Ottosson, socionom.

trygghetscirklen-logotype

Telefon: 018–56 40 25

E-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Adress: Kungsgatan 57 D

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

AKRYLFÄRG, PAPPER OCH STAFFLIER

Vi behöver akrylfärg, penslar, papper, dukar och stafflier till vår öppna verksamhet för hemlösa och socialt utsatta. Ring till Mikaelsgården på 018-56 40 36

PINGISRACKET, BOLL OCH NÄT

Vi behöver pingisracket, boll och nät till vårt boende för ensamkommande barn och unga.

PÄRLOR OCH TRÅDAR

Vi vill gärna ha material för att tillverka smycken på Crossroads. Har du pärlor, kulor eller liknande som du kan ge bort? Ring till Crossroads på 073-612 74 63

Språk »