Föräldrautbildning

Uppsala Stadsmission vänder sig till föräldrar som vill förstå barnets behov och signaler! Alla föräldrar vill ge sitt barn trygghet. De vill att barnet ska få en god start i livet. Dock är det inte alltid lätt att vara förälder och veta vad som är bäst i alla situationer. För att kunna det kan man behöva olika typer av kunskap. Därför erbjuder Uppsala Stadsmission nu en föräldrautbildning med fokus på att utveckla relationen med barnet och få en djupare förståelse för barnets behov.

Föranmälan att delta på utbildningen krävs. Anmäl ditt intresse till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se.

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller ring 018-56 40 25.

Vad är målet?
Målet med föräldrautbildningen är att ditt barn ska känna sig tryggare i sig självt så att barnet kan stå stark inför livets utmaningar. Vi vill stödja och uppmuntra er föräldrar så att ni ska känna er tryggare och nöjdare i er föräldraroll.

Vad gör vi?
Vi träffas i grupper där flera föräldrar deltar.  Utbildningen följer ett tydligt material som ges både i form av video och skrift. Varje träff ger vi även utrymme för egna reflektioner och erfarenhetsutbyte.

Vad innebär det att delta?
Utbildningen sträcker sig över 8 tillfällen.
Varje träff är en och en halv timme och kursen är kostnadsfri.

Utbildningen
Utbildningen leds av Karolina Carlén, beteendevetare med grundläggande psykoterapiutbildning och Ronja Ottosson, socionom.

Nyhet från hösten 2019!
Vi erbjuder nu också vår  föräldrautbildning i Knivsta. Läs mer om tid och plats för den utbildningen här.

trygghetscirklen-logotype

Telefon: 018–56 40 25

E-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Adress: Kungsgatan 57 D

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Sökes till Kvinnobyrån: Barncykel och cykelhjälm till 4 årig pojke

Kvinnobyrån har kontakt med en kvinna som eftersöker en balanscykel, alternativt en trampcykel med 16 tums hjul, samt cykelhjälm till sin 4 åriga pojke. Har du något att skänka? Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25, e-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »