Vi erbjuder olika former av stöd

uppsala-stadsmission-anonyma-lagenheter

Anonyma lägenheter

Uppsala Stadsmission har två lägenheter att bistå tjejer, kvinnor och barn med som varit utsatta för våld i en nära relation, har en hotbild och är i behov av skydd och stöd.

kvallskafe

Kvällsgrupp

Sluten samtalsgrupp för tjejer och kvinnor med barn som varit utsatta för våld i en nära relation. Gruppen erbjuder dig ett sammanhang där du och ditt/dina barn får möjlighet att träffa andra med liknande upplevelser.

IMG_1741

Trappansamtal

Kvinnobyrån erbjuder stöd till barn från 4 år och uppåt, som upplevt våld inom familjen.

kuratorsamtal-kvinnomottagning

Individuellt stöd

Kvinnobyrån erbjuder olika former av individuellt stöd till dig som varit utsatt för någon form av våld i en nära relation.

Följ oss på Instagram

@uppsalastadsmission

  • 20
  • 0
  • 59
  • 0
  • 50
  • 1
  • 41
  • 0

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Sökes till Kvinnobyrån: Barncykel och cykelhjälm till 4 årig pojke

Kvinnobyrån har kontakt med en kvinna som eftersöker en balanscykel, alternativt en trampcykel med 16 tums hjul, samt cykelhjälm till sin 4 åriga pojke. Har du något att skänka? Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25, e-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »