Så här kan ditt företag bidra med de mest önskade julklapparna!

Högst på önskelistan för människor i utsatthet:

Mat, värme & gemenskap

Julen står snart för dörren – en härlig tid intimt förknippad med värme, mys och gemenskap för de flesta av oss. Men för många människor är istället jul och vinter en period man förknippar med helt andra känslor. För människor som lever i social- och ekonomisk utsatthet och hemlöshet förknippas julen snarare med stress, ångest och rädsla. Och vinterns isande kyla och snö gör att vardagen blir hårdare än någonsin.

Vi vill bjuda in dig och ditt företag att vara med och hjälpa Uppsala Stadsmissions arbete till stöd för de människor i samhället som har det allra värst. Var med och låt ditt företag bidra med en julklapp som verkligen värmer!

Bild på man ute i snö

”Det går inte att beskriva hur vintern skulle vara ifall Mikaelsgården inte funnits. Bara att få komma in och värma sig – det gör mycket för mig. Var skulle man annars kunna vara? Det betyder mycket att få komma till gården och få träffa schysst personal som bryr sig.”
//
”Kent”, 49 år och hemlös.

Bild på matkasse som överlämnas

“Jag mår väldigt dåligt över julen och vi har aldrig pengar till julklappar. Matkassen är otroligt viktig för oss. Den får mig att känna mig mer levande och “normal” och ger mitt barn en glädje över att få vara som alla andra “familjer”.”
//Hanna, 32 årig mamma som får Stadsmissionens Matkasse.

Bild på för en god sak - julsymbol