Vi söker Projektledare Företagsinsamling

Uppsala Stadsmissions gåvofinansierade verksamhet möjliggörs tack vare gåvor från bland annat företag, privatpersoner, stiftelser och fonder. Nu vill vi förstärka och utveckla vårt samarbete med det lokala näringslivet för att möta de ökande sociala utmaningarna i Uppsala och närliggande kommuner. Vi söker därför en kvalificerad och erfaren nyckelperson för våra företagssamarbeten.

Anställningsform
Anställningen är en projektanställning på heltid under två är med goda möjligheter till tillsvidareanställning. Kvällsarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
-Utveckla och fördjupa befintliga samarbeten med företag
-Identifiera och bearbeta nya potentiella Företagspartners och Stora givare
-Utveckla en strategi för Företagspartners och Stora givare
-Driva aktiviteter inom vårt företagsnätverk
-Ansvara för budget och resultat för insamling bland Företag och Stora givare

Om dig
Som person har du ett förtroendeingivande förhållningssätt och mycket god förmåga att bygga relationer. Du inspirerar din omgivning och beslutsfattare på olika nivåer genom ditt driv och din kreativitet. God samarbetsförmåga både internt och externt med ett lösningsfokuserat arbetssätt är en förutsättning. Du är analytisk, strategisk och utvecklingsorienterad samt resultatinriktad och motiveras av högt ställda mål. Vidare har du ett starkt samhällsengagemang, intresse för människor i social utsatthet. Du delar Stadsmissionens värdegrund och vision om ett mänskligare samhälle.

Vi söker dig som har:

– Minst tre års erfarenhet av B2B (business to business) – marknadsföring samt försäljning
– Akademisk utbildning inom marknad eller sälj eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
– Mycket god förmåga att skapa och bibehålla nätverk
– Vana att ta ansvar för komplexa frågor och arbetar strategiskt och självständigt för att nå uppsatta resultatmål
– God förmåga att uttrycka dig i svenska språket, i tal och skrift
– Körkort och tillgång till bil

Meriterande är:

– Om du har erfarenhet från företagsinsamling, stora givare, CSR och eller sponsring.
– Om du redan nu har ett nätverk inom Uppsalas näringsliv och är bekväm med att representera organisationen i olika sammanhang

Urval och ansökan
Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka därför din ansökan och CV redan idag. Skriv gärna i ditt personliga brev varför du tror att du är rätt person för att arbeta med oss. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Sista ansökningsdag är 18 april 2021. Du skickar in din ansökan via annonsen på Jobbet.se.

Kontaktperson
För frågor om tjänsten, kontakta Kommunikations- och insamlingschef Ewa Johansson på tel:  070-303 10 09, alt mail: ewa.johansson@uppsalastadsmission.se

Jobba hos oss