fbpx

Meny

Ledig tjänst: Jobbcoach inom Arbetsintegration

Jobbcoach inom Arbetsintegration

Uppsala Stadsmission arbetar för människor som lever i utsatthet och utanförskap i Uppsala. Vi har en kristen grundsyn och är en ideell förening. Vi erbjuder bland annat öppna mötesplatser, enskilt stöd, arbetsträning och arbetsintegrerad öppenvårdsbehandling. Vi vill att människor ska återfå kontrollen över sina liv, känna hopp och livsglädje, samt tillhörighet i samhället.

Uppsala Stadsmission strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla deltagare oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning eller funktionshinder.

Om tjänsten
Uppsala Stadsmission söker en jobbcoach som ska stödja deltagare, både till en ökad anställningsbarhet och till en egen försörjning. Tjänsten är på heltid och tills vidare med tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Arbetsuppgifterna finns inom tre områden. Det första är att stödja målgruppen i att förbereda sig för ett arbeta på den reguljära arbetsmarknaden, det andra är att skapa ett kontaktnätverk av företag som kan ta emot personerna ur målgruppen och det tredje är att samordna deltagarnas insats tillsammans med berörde myndigheter och verksamheter inom Uppsala Stadsmission.

Huvuduppgifter:

-Ansvara för myndighetskontakter

-Slussa deltagare in i verksamheter

-Stöd till verksamheter kring deltagare

-Bearbeta lokala företag inför samarbete kring praktik och anställning

-Stödja deltagare i arbetssökande

-Stödja företag och arbetstagare under praktik/anställning

Krav
Universitets- eller högskoleutbildning inom socialt arbete eller beteendevetenskap är ett krav. Samarbetsförmåga internt och externt med ett lösningsfokuserat arbetssätt är en förutsättning. Du ska dela Uppsala Stadsmissions värdegrund.

Personliga egenskaper
Du är strukturerad, har förmåga att prioritera och kan arbeta självständigt. Du är flexibel i en föränderlig miljö. Fokus ska vara på att arbeta utifrån deltagares bästa samtidigt som du har ett inspirerande och professionellt förhållningssätt till att leda medarbetare.

Meriterande
Meriterande är kunskaper i språk, gärna arabiska och i IPS samt MI.

Ansökan och upplysningar
Har du frågor om tjänsten, kontakta Johanna Rudmark Hagström, socialchef, 076-140 34 07 eller johanna.r.hagstrom@uppsalastadsmission.se

Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittat lämplig kandidat. Urval av kandidater och intervjuer kommer att ske löpande. Skriv gärna i ditt personliga brev varför du tror att du är rätt person för att arbeta med oss.  Vi lägger stort fokus på din personliga lämplighet.

Sista ansökningsdag är 24 mars 2023

Sök tjänsten via Jobbet.se