Nu är det dags igen för klädinsamlingen Återwin-win!

Har du kläder över som du inte använder? Passa på att rensa garderoben på sådant som du inte behöver. Lämna in plaggen vid någon av insamlingsstationerna hos Forumgallerian och Gränbystadens galleria så kommer de sedan till våra verksamheter.

Återwin-win pågår i år mellan 12-21 oktober.

Klädinsamlingen Återwin-win är ett initiativ av Atrium Ljungbergs gallerior: Forumgallerian och Gränbystadens galleria. I galleriorna står det insamlingsstationer där du kan lämna hela och rena kläder, plaggen åker sedan vidare till Stadsmissionens Gåvomottagning där de sorteras, en del av kläderna går direkt till människor i hemlöshet medan andra säljs i någon av våra Second Hand-butiker och skapar fler arbetsträningstillfällen. Dina inlämnade kläder kan ge människor som står långt ifrån arbetsmarknaden en chans att komma in i arbetslivet.

Hur fungerar det?

Lämna in dina plagg till insamlingsstationen i Gränbystadens galleria vid torget. Närliggande butiker är ICA Kvantum, Johnells och Gant. Som tack får du en rabattcheck som ger 20% i medverkande butiker. Vissa butiker har undantag se kupong eller i butiken. Medverkande butiker presenteras inom kort.

Lämna dina plagg till  insamlingsstationen i Forumgallerian. Som tack får du en rabattcheck som ger 20% på en valfri vara i medverkande butiker. (Vissa butiker har undantag se kupong eller i butiken).

Kläderna som lämnas in skickas till vår Gåvomottagning. Kläderna delas sedan ut till människor i utsatthet via sociala verksamheter eller säljs i Stadsmissionens second hand-butiker. Överskottet av försäljningen går till vårt arbete med att få människor i utanförskap att närma sig arbetsmarknaden.

Pressmeddelande 11 okt. Klädinsamlingen Återwin-win startar

Språk »