Livsberättargrupp - samtal om existentiella frågor

Är du över 63 år och vill träffa andra äldre i en samtalsgrupp för att prata om livet? Du är då varmt välkommen att delta i vår livsberättargrupp.

Tillsammans skapar vi mening, livsglädje och hopp

Varje samtalsgrupp leds alltid av utbildad gruppledare från Uppsala Stadsmission. Vi ses tillsammans en gång i veckan i Mikaelskyrkan under en period av tio veckor. Vi träffas tisdagar.  Att delta i en livsberättargrupp är kostnadsfritt.

Vi bjuder på kaffe, te, smörgåsar och bullar.

Dela minnen och känslor i trygg miljö

I livsberättargruppen kan du i ett tryggt sammanhang öppna upp och dela med dig av dina egna minnen tankar och känslor med fokus på existentiella frågor. Vi träffas och diskuterar varje gång utifrån ett tema.

För mer information och anmälan:
Einar Faanes (vägledare)
einar.faanes@uppsalastadsmission.se
Telefon 018-56 40 36

För mer information och anmälan:

Einar Faanes (vägledare)
einar.faanes@uppsalastadsmission.se
Telefon 018-56 40 36

Telefon: 018-56 40 36    Adress: Skolgatan 26 (Karta)

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Stolar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i stort behov av stolar. De får gärna vara avtorkningsbara och behöver vara stabila i sin utformning. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har stolar att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Varma vinterskor till Mikaelsgården

På grund av vinterkylan har vi just nu ett extra stort behov av vinterskor på Mikaelsgården. Särskilt behövs herrmodeller, storlek 42 och större. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se.

Språk »