Livsberättargrupp - samtal om existentiella frågor

Är du över 63 år och vill träffa andra äldre i en samtalsgrupp för att prata om livet? Du är då varmt välkommen att delta i vår livsberättargrupp.

Tillsammans skapar vi mening, livsglädje och hopp

Varje samtalsgrupp leds alltid av utbildad gruppledare från Uppsala Stadsmission. Vi ses tillsammans en gång i veckan i Mikaelskyrkan under en period av tio veckor. Vi träffas tisdagar.  Att delta i en livsberättargrupp är kostnadsfritt.

Vi bjuder på kaffe, te, smörgåsar och bullar.

Dela minnen och känslor i trygg miljö

I livsberättargruppen kan du i ett tryggt sammanhang öppna upp och dela med dig av dina egna minnen tankar och känslor med fokus på existentiella frågor. Vi träffas och diskuterar varje gång utifrån ett tema.

För mer information och anmälan:
Einar Faanes (vägledare)
einar.faanes@uppsalastadsmission.se
Telefon 018-56 40 36

För mer information och anmälan:

Einar Faanes (vägledare)
einar.faanes@uppsalastadsmission.se
Telefon 018-56 40 36

Telefon: 018-56 40 36    Adress: Skolgatan 26 (Karta)

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Begagnad cykel sökes till Kvinnobyrån!

Just nu har Kvinnobyrån kontakt med en kvinna som saknar en cykel. Har du en begagnad damcykel som fungerar och som du kan skänka? Eller känner du någon som har det? Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se.

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »