Kvinnobyrån söker ledare till kvällsgrupp under höstterminen

DSC_0736

Kvinnobyråns Kvällsgrupp riktar sig till kvinnor och deras barn som varit utsatta för våld i en nära relation. Gruppen leds av en legitimerad psykoterapeut med stöd av volontärer.

Gruppen träffas en vardagskväll i veckan, äter middag tillsammans och sedan deltar kvinnorna i samtalsgrupp i ledning av en terapeut medan barnen aktiveras i lek tillsammans med volontärer. Fokus i samtalsgruppen är bearbetning av våld och våldets konsekvenser, föräldraskap samt att träffa andra kvinnor i liknande situationer.

Vi söker dig som vill vikariera för vår terapeut under hela höstterminen, med start 2 september och fram till och med 16 december.


Ditt uppdrag:

– Samarbeta samt ha kontinuerlig dialog med anställd på Kvinnobyrån som är ansvarig för varsamheten

– Ansvara för och leda kvällsgruppen en vardag i veckan mellan kl 16.30 och 19.30

– Hålla i samtalsgrupp

– Handleda volontärerna


Din bakgrund:

Vi ser gärna att du är legitimerad psykoterapeut, alternativt har en grundläggande psykoterapiutbildning, har god kunskap om våld i nära relation samt har vana av att leda en grupp.

Lön utgår efter överenskommelse.

För frågor eller funderingar samt intresseanmälan, där vi gärna ser att du bifogar ditt CV, kontakta Kvinnobyrån på mail kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller på telefon: 018-56 40 25 alternativt 072-557 52 22.

Skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt, men senast den 17 juli.

Språk »