Vi erbjuder olika former av stöd

uppsala-stadsmission-ge-stod4

Kvinnobyrån

Vi vänder oss till dig som är kvinna och som lever eller har levt i en otrygg relation. Vi erbjuder aktiviteter under trygga förhållanden för att bryta isolering, föra till gemenskap och att få vara en del av ett sammanhang.

uppsala-stadsmission-anonyma-lagenheter

Anonyma lägenheter

Uppsala Stadsmission har två lägenheter att bistå kvinnor som upplever våld och som lever under hotbild. Under 2015 bodde totalt sex kvinnor och fyra barn i lägenheterna.

kvallskafe

Kvällskafé

Är du ensamstående mamma och varit utsatt för någon form av våld (kontroll, hot, fysiska slag etc.)? Då kan Kvällscafét erbjuda dig ett sammanhang där du och ditt/dina barn träffar andra med liknande upplevelser.

custom-post2

Vänta barn-gruppen

Vänta-barn-gruppen på Kvinnobyrån vänder sig till dig som är ensamstående gravid kvinna och/eller lever i en otrygg relation.

kuratorsamtal-kvinnomottagning

Samtal

Kvinnobyrån erbjuder individuella stöd- och krissamtal för dig som varit utsatt för någon form av våld (fysiskt, psykiskt, sexuellt, materiellt, latent).

Följ oss på Instagram

@uppsalastadsmission

3 days ago
  • 58
  • 1
4 days ago
  • 28
  • 0
5 days ago
  • 36
  • 0
6 days ago
  • 36
  • 2

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kylskåp till boendet för ensamkommande barn

Vi behöver kylskåp till vår verksamhet för ensamkommande barn. Om du har ett som du inte längre behöver var snäll och ring till 070-188 35 57. Tack för ditt stöd.

Varma vinterkängor och vantar/handskar

Vår verksamhet Mikaelsgården för hemlösa är i akut behov av varma vinterkängor och handskar. Om du kan skänka ring 018-56 40 36 eller mejla till mikaelsverksamheter@uppsalastadsmission.se

Frysar och kylar

Vi behöver frysar och kylar till vår verksamhet Matcentralen. Om du har möjlighet att skänka detta till oss ring 018-56 40 21. Tack för ditt stöd  

AKRYLFÄRG, PAPPER OCH STAFFLIER

Vi behöver akrylfärg, penslar, papper, dukar och stafflier till vår öppna verksamhet för hemlösa och socialt utsatta. Ring till Mikaelsgården på 018-56 40 36

PINGISRACKET, BOLL OCH NÄT

Vi behöver pingisracket, boll och nät till vårt boende för ensamkommande barn och unga.

PÄRLOR OCH TRÅDAR

Vi vill gärna ha material för att tillverka smycken på Crossroads. Har du pärlor, kulor eller liknande som du kan ge bort? Ring till Crossroads på 073-612 74 63

Språk »