Stadsmissionen driver Second hand-butikerna som sociala företag i Uppsala. När du handlar hos oss bidrar du till ett hållbart samhälle där prylar och kläder återanvänds, samtidigt som du skapar möjligheter för människor att växa genom arbetsträning och praktikplatser. Varje krona du handlar för innebär också ett stöd till Uppsala Stadsmissions sociala verksamheter till förmån för människor i hemlöshet och social- och ekonomisk utsatthet.

När du besöker våra butiker för att handla, passa då på att samtidigt lämna in de kläder och prylar som du inte använder längre. Vi tar tacksamt emot det mesta som är helt och rent!

Du hittar oss i Gränbystadens galleria, Gottsunda Centrum och i vår outletbutik på Bolandsgatan 15C. Vi finns också på Tradera, på Stadsmissionenssecondhand/Uppsala

I butikerna hittar du kläder, böcker, husgeråd, prydnadssaker, leksaker, möbler och mycket annat. Second hand-butiken i Gränbystaden har även ett utbud av märkeskläder, vintage, antikviteter och andra kvalitetsvaror. I vår outletbutik hittar du kläder och prylar från vår andrasortering av Second hand-utbudet.

Terms of purchase
No refunds & no exchanges.

City Mission Second Hand in Uppsala now offers the opportunity to shop for selected items and clothes online. Please visit our store at Tradera to see the current selection.

Öppettider för butiker

Öppettider:

Måndag – fredag: 10:00-19:00
Lördag: 10:00-17:00
Söndag och röda helgdagar: Stängt

Phone: 072-202 29 93
Address: Gottsunda Centrum,
Valthornsvägen 7
(good bus connections are available in the surrounding area)

Öppettider:

Alla dagar 10.00-20.00

Phone: 076-822 62 51
Address: Gränbystaden's Mall Market Gatan 1
(good bus connections are available in the surrounding area)

Öppettider:

Tisdag – fredag: 09.00 – 16.00
Lördag 11:00 – 15.00

Telefon: 070-560 05 32

Adress: Bolandsgatan 15C
(Busshållplats finns i närområdet på Bolandsgatan)