Ingen kan gör allt – men alla kan göra något

Som givare av pengar, saker eller din tid så bidrar du till att göra Uppsala till en varmare och mänskligare stad för alla. Med din hjälp kan människor få chans att växa.

Större gåva
Om du vill ge en större gåva över 100 000 kr och önskar att den skall gå till en specifik verksamhet så kontaktar du oss så vi tillsammans kan planera vad pengarna bäst skall användas till.

Testamente
Det går mycket bra att testamentera pengar, lösöre eller annan egendom till Uppsala Stadsmission.

Föremål
Uppsala Stadsmission tar tacksamt emot välbevarade föremål, kläder, böcker, möbler m.m.
Kontakta Gåvomottagningen 018-50 00 24.

Kläder
Träffpunkterna Mikaelsgården, Crossroads och Kvinnobyrån ger hela och rena, begagnade eller nya kläder till våra besökare som är i behov därav. På grund av begränsade förvaringsmöjligheter lämnas alla gåvor till Uppsala Stadsmissions Gåvomottagning och därifrån hämtar verksamheterna det som behövs.
Kontakta Gåvomottagningen 018-50 00 24.

Stöd genom Svenska Postkodlotteriet 
Uppsala Stadsmission tillhör Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner som är förmånstagare i Svenska PostkodLotteriet.

Svenska PostkodLotteriet driver ett av Sveriges mest populära lotterier där deltagarna kan vinna tillsammans med sina grannar. Över en miljon svenskar deltar i Lotteriet. Svenska PostkodLotteriet grundades 2005 och Lotteriets vision är att bidra till en bättre värld för människor, djur och miljö. Hela vinsten doneras till ideella ändamål, via de 40 organisationer som Svenska PostkodLotteriet stödjer. Sedan starten i Sverige har Lotteriet delat ut 2,8 miljarder kronor till ideella sektorn och över 4 miljarder i vinster till lottköparna.
2011 omsatte Svenska PostkodLotteriet 2 975 miljoner kronor.

postkodslotteriet-samarbete-uppsala-stadsmission

Kontakt

Ewa Johansson
Insamlingsansvarig
Mobil: 070-303 10 09
Tel: 018-56 40 19
E-post: ewa.johansson@uppsalastadsmission.se

Följ oss på Instagram

@uppsalastadsmission

13 hours ago
  • 32
  • 0
4 days ago
  • 49
  • 2
5 days ago
  • 44
  • 0
6 days ago
  • 60
  • 3

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kylskåp till boendet för ensamkommande barn

Vi behöver kylskåp till vår verksamhet för ensamkommande barn. Om du har ett som du inte längre behöver var snäll och ring till 070-188 35 57. Tack för ditt stöd.

Varma vinterkängor och vantar/handskar

Vår verksamhet Mikaelsgården för hemlösa är i akut behov av varma vinterkängor och handskar. Om du kan skänka ring 018-56 40 36 eller mejla till mikaelsverksamheter@uppsalastadsmission.se

Frysar, kylar, lagerhyllor och bord

Vi behöver frysar, kylar, lagerhyllor och bord till vår verksamhet Matcentralen. Om du har möjlighet att skänka detta till oss ring 018-56 40 21. Tack för ditt stöd  

Lättkörd sittvagn

Crossroads behöver en lättkörd sittvagn. Om du har möjlighet att skänka en vagn ring direkt till Crossrads på telefonnummer 076-145 80 10. Tack för ditt stöd!

AKRYLFÄRG, PAPPER OCH STAFFLIER

Vi behöver akrylfärg, penslar, papper, dukar och stafflier till vår öppna verksamhet för hemlösa och socialt utsatta. Ring till Mikaelsgården på 018-56 40 36

PINGISRACKET, BOLL OCH NÄT

Vi behöver pingisracket, boll och nät till vårt boende för ensamkommande barn och unga.

PÄRLOR OCH TRÅDAR

Vi vill gärna ha material för att tillverka smycken på Crossroads. Har du pärlor, kulor eller liknande som du kan ge bort? Ring till Crossroads på 073-612 74 63

Språk »