Ingen kan gör allt – men alla kan göra något

Som givare av pengar, saker eller din tid så bidrar du till att göra Uppsala till en varmare och mänskligare stad för alla. Med din hjälp kan människor få chans att växa.

Större gåva
Om du vill ge en större gåva över 100 000 kr och önskar att den skall gå till en specifik verksamhet så kontaktar du oss så vi tillsammans kan planera vad pengarna bäst skall användas till.

Testamente
Det går mycket bra att testamentera pengar, lösöre eller annan egendom till Uppsala Stadsmission.

Föremål
Uppsala Stadsmission tar tacksamt emot välbevarade föremål, kläder, böcker, möbler m.m.
Kontakta Gåvomottagningen 018-50 00 24.

Kläder
Träffpunkterna Mikaelsgården, Crossroads och Kvinnobyrån ger hela och rena, begagnade eller nya kläder till våra besökare som är i behov därav. På grund av begränsade förvaringsmöjligheter lämnas alla gåvor till Uppsala Stadsmissions Gåvomottagning och därifrån hämtar verksamheterna det som behövs.
Kontakta Gåvomottagningen 018-50 00 24.

Stöd genom Svenska Postkodlotteriet 
Uppsala Stadsmission tillhör Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner som är förmånstagare i Svenska PostkodLotteriet.

Svenska PostkodLotteriet driver ett av Sveriges mest populära lotterier där deltagarna kan vinna tillsammans med sina grannar. Över en miljon svenskar deltar i Lotteriet. Svenska PostkodLotteriet grundades 2005 och Lotteriets vision är att bidra till en bättre värld för människor, djur och miljö. Hela vinsten doneras till ideella ändamål, via de 40 organisationer som Svenska PostkodLotteriet stödjer. Sedan starten i Sverige har Lotteriet delat ut 2,8 miljarder kronor till ideella sektorn och över 4 miljarder i vinster till lottköparna.
2011 omsatte Svenska PostkodLotteriet 2 975 miljoner kronor.

postkodslotteriet-samarbete-uppsala-stadsmission

Kontakt

Ewa Johansson
Insamlingsansvarig
Mobil: 070-303 10 09
Tel: 018-56 40 19
E-post: ewa.johansson@uppsalastadsmission.se

Följ oss på Instagram

@uppsalastadsmission

 • 21
 • 0
 • 18
 • 0
 • 44
 • 1
 • 41
 • 0
 • 44
 • 0
 • 42
 • 1

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Sökes till Kvinnobyrån: Barncykel och cykelhjälm till 4 årig pojke

Kvinnobyrån har kontakt med en kvinna som eftersöker en balanscykel, alternativt en trampcykel med 16 tums hjul, samt cykelhjälm till sin 4 åriga pojke. Har du något att skänka? Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25, e-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »