Bli Vänföretag

Som Vänföretag gör ni tillsammans med andra givare varje vecka skillnad för mer än 910 människor som lever i speciellt tuffa livssituationer här i Uppsala. Gåvor som gör konkret nytta i form av mat, kläder, gemenskap och mänsklig värme inger hopp och en möjlighet till förändring för de människor vi möter.

Vänföretag
Bli Vänföretag till Uppsala Stadsmission och stöd oss monetärt med mellan 10000 kronor och 99 999 kronor årligen.

Erbjudande till Vänföretag

  • Tackannons i UNT
  • Vänföretagssymbol att använda i er marknadsföring
  • Diplom
  • Tacklunch 14 februari
  • Exponering på hemsidan
  • Omnämnande i verksamhetsberättelse

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Sökes till Kvinnobyrån: Barncykel och cykelhjälm till 4 årig pojke

Kvinnobyrån har kontakt med en kvinna som eftersöker en balanscykel, alternativt en trampcykel med 16 tums hjul, samt cykelhjälm till sin 4 åriga pojke. Har du något att skänka? Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25, e-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »