Arbetsträna hos oss

Så får du en arbetsträningsplats

Du eller din handläggare på arbetsförmedlingen kan ta en första kontakt med handledaren på den verksamhet du är intresserad av. Du får alltid komma på ett besök för att träffa handledare och medarbetare, se lokalerna och få en uppfattning om arbetsuppgifterna. Är platsen intressant för dig och vi är ömsesidigt överens upprättas ett avtal och du får börja med en provperiod. Din väg mot arbetslivet har börjat.

Boka tid för studiebesök

Second Hand Gränbystaden: butiksansvarig Linda Hanell 070-279 60 10

Second Hand Gottsunda- Centrum: butiksansvarig Alexandra Ehnqvist 070-200 84 35

Gåvomottagning/Lager: Lager- och insamlingsansvarig Anki Ax 070-556 77 40

Arbetsträning i våra Second Hand butiker

Vi har två butiker och i varje butik har en verksamhetsansvarig/handledare som ansvarar för att du som ny medarbetare får dagligt stöd med att lära dig arbetsuppgifter. Här kan du få yrkesmässig utveckling inom service och försäljning, exponering och övrigt förekommande butiksarbete. Tillsammans arbetar vi med vardagsrutiner och att stärka självkänsla och självförtroende, stresshantering med mera.

Arbetsträning på lager/gåvomottagning

På vårt centrallager på Bolandsgatan 15 C kan du arbetsträna inom lagerhantering, sortering och transport. På centrallagret tar vi hand om de gåvor som skänks till Uppsala Stadsmission och ser till att de kommer vidare till nya ägare via second hand eller social verksamhet. Genom att arbetsträna här gör du en insats för återbruk och miljö. Här arbetar du utifrån dina egna förutsättningar På lagret finns handledare för ditt personliga stöd och utveckling. Verksamhetsledaren ansvarar för den dagliga driften av verksamheten.

Transportavdelningen ansvarar för att hämta och leverera alla gåvor som samlas in i Uppsala Stadsmissions Second Hand-butiker. Man ansvarar också för att hämta gåvor hos gåvogivare samt deltar i övrigt lagerarbete

Lager/sortering ansvarar för att inlämnade gåvor sorteras, rengörs, prismärks samt paketeras.

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kepsar till Mikaelsgården!

Solen skiner väldigt starkt nu på sommaren. Mikaelsgården är just nu i behov av solskyddande kepsar och huvudbonader av olika slag – att dela ut till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller via mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Nya fadderhem sökes!

Just nu söker Projekt Fadderhem efter personer som vill bli fadderhem och erbjuda en sängplats åt en ensamkommande ungdom. Kontakta oss på tel: 072-231 87 02 (vardagar 9-12) eller mail: fadderhem@uppsalastadsmission.se om du vill veta mer om vad det innebär.

Hygienartiklar till Mikaelsgården

Mikaelsgården är just nu i behov av hygienartiklar av olika slag, till både herrar och damer. Kontakta oss på tel: 018-56 40 36 eller mail: mikaelsgarden@uppsalastadsmission.se, om du har något att skänka.

Presentkort på matbutiker till Kvinnobyrån

Vår verksamhet Kvinnobyrån efterfrågar matkuponger och presentkort på matbutiker att dela ut till de kvinnor, ofta med barn, som söker stöd hos oss.  Kontakta Kvinnobyrån på tel: 018–56 40 25 eller mail: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se. Alla bidrag mottages tacksamt!

Språk »