Föräldrautbildning

Föräldrautbildningen startar den 22 februari kl. 13. Föranmälan krävs.
Anmäl dig till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se.

Uppsala Stadsmission vänder sig till föräldrar som vill förstå barnets behov och signaler! Alla föräldrar vill ge sitt barn trygghet. De vill att barnet ska få en god start i livet. Dock är det inte alltid lätt att vara förälder och veta vad som är bäst i alla situationer. För att kunna det kan man behöva olika typer av kunskap. Därför erbjuder Uppsala Stadsmission nu en föräldrautbildning med fokus på att utveckla relationen med barnet och få en djupare förståelse för barnets behov.

Anmälan

Anmäl dig genom att maila till kvinnobyran@uppsalastadsmission.se eller ring 018-56 40 25.

Vad är målet?
Målet med föräldrautbildningen är att ditt barn ska känna sig tryggare i sig självt så att barnet kan stå stark inför livets utmaningar. Vi vill stödja och uppmuntra er föräldrar så att ni ska känna er tryggare och nöjdare i er föräldraroll.

Vad gör vi?
Vi träffas i grupper där flera föräldrar deltar.  Utbildningen följer ett tydligt material som ges både i form av video och skrift. Varje träff ger vi även utrymme för egna reflektioner och erfarenhetsutbyte.

Vad innebär det att delta?
Utbildningen sträcker sig över 8 tillfällen.
Varje träff är en och en halv timme och kursen är kostnadsfri.

Utbildningen
Vårens utbildning startar den 22 februari kl. 13. Föranmälan krävs.
Kontakta oss gärna för att få mer information.

Utbildningen leds av Karolina Carlén, beteendevetare med grundläggande psykoterapiutbildning och Ronja Ottosson, socionom.

trygghetscirklen-logotype

Telefon: 018–56 40 25   E-post: kvinnobyran@uppsalastadsmission.se
Adress: Kungsängstorg 2. plan: 6   Portkod: 1980

Ja, jag vill prenumerera på Uppsala Stadsmissions nyhetsbrev!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Behövs just nu

Kylskåp till boendet för ensamkommande barn

Vi behöver kylskåp till vår verksamhet för ensamkommande barn. Om du har ett som du inte längre behöver var snäll och ring till 070-188 35 57. Tack för ditt stöd.

Varma vinterkängor och vantar/handskar

Vår verksamhet Mikaelsgården för hemlösa är i akut behov av varma vinterkängor och handskar. Om du kan skänka ring 018-56 40 36 eller mejla till mikaelsverksamheter@uppsalastadsmission.se

Frysar, kylar, lagerhyllor och bord

Vi behöver frysar, kylar, lagerhyllor och bord till vår verksamhet Matcentralen. Om du har möjlighet att skänka detta till oss ring 018-56 40 21. Tack för ditt stöd  

Lättkörd sittvagn

Crossroads behöver en lättkörd sittvagn. Om du har möjlighet att skänka en vagn ring direkt till Crossrads på telefonnummer 076-145 80 10. Tack för ditt stöd!

AKRYLFÄRG, PAPPER OCH STAFFLIER

Vi behöver akrylfärg, penslar, papper, dukar och stafflier till vår öppna verksamhet för hemlösa och socialt utsatta. Ring till Mikaelsgården på 018-56 40 36

PINGISRACKET, BOLL OCH NÄT

Vi behöver pingisracket, boll och nät till vårt boende för ensamkommande barn och unga.

PÄRLOR OCH TRÅDAR

Vi vill gärna ha material för att tillverka smycken på Crossroads. Har du pärlor, kulor eller liknande som du kan ge bort? Ring till Crossroads på 073-612 74 63

Språk »